Consultanta specialist nutritie –  elaborarea unui  plan de nutriţie personalizat, care ţine cont de situaţia globală a persoanei care solicită consultul, singura modalitate de a slabi sanatos si de a te mentine la aceiasi greutate si asistenta in alegerea unei  alimentaţii ce corespunde nevoilor organismului pentru o bună funcţionare/stare de sănătate.

Planul de nutritie personalizat se face pe baza unui program strict individualizat, sub supravegherea stricta a unui specialist si se bazeaza pe redistribuirea  grasimi sub forma  de masa musculara fara perturbarea functiilor organismului, obtinindu-se astfel rezultate stabile, in siguranta si in acelasi timp cu efecte estetice dorite.

Plan de nutritie personalizat in functie de problemele personale ale clientilor, cu scopul de a le oferi satisfactie si rezultatele dorite. Persoanele care apeleaza la specialistul in nutritie invata sa aprecieze avantajele unei diete sanatoase, echilibrate si ale unei combinatii alimentare corecte.  Rezultatul: obtinerea greutatii dorite in mod cat mai natural, a confortului psihic si o reeducare a obiceiurilor alimentare .

Specialistul in nutritie , reeducare alimentara si programe de dieta , va  asigura un  suport in obtinerea greutatii dorite si suport ulterior in pastrarea acesteia in parametrii normali.

Consultatia oferita este asigurata de specialistul in  nutritie si are ca punct de pornire  evaluarea compozitiei corpului :  bioimpedanta,  realizandu-se astfel o analiza a grasimii corporale,  retentiei de lichid si a masei musculare. Un indicator important este indicele de greutate sanatoasa. Analiza rezultatelor este inclusa in serivicii si este realizata de catre un specialist in nutritie, acesta recomandand totodata o dieta adaptata dorintelor si necesitatilor dvs. Prezentarea cu un set de analize este binevenita, nefiind insa o conditie ci o sursa de informare suplimentara care il poate ajuta pe nutritionist in optimizarea dietei.

 

AMIATO BEAUTY VA OFERA:

 • Specialist in nutritie  dietetica si  reeducare alimentara
 • Consultatie si anamneza
 • Evaluarea parametrilor bio-chimici
 • Masurarea   indicelui de masa corporala si necesarul caloric individual
 • Indicarea protocolului terapeutic si a conduitei nutritionale optime, specifice fiecarui pacient pentru recuperarea starii de echilibru greutate-sanatate
 • Consiliere motivationala in vederea sustinerii dietei
 • Plan de nutritie  personalizat, adaptat nevoilor individuale ,  cu rol de detoxifiere,  deblocare a lipidelor,  eliminarea apei,  balonarilor si reglarea tranzitului intestinal
 • Sprijn si motivare pana la atingerea greutatii dorite
 • Sfaturi pentru imbunatatirea obiceiurilor alimentare

  Planul de nutritie personalizat  elaborat in functie de particularităţi individuale

 • parametrii socio-economici, culturali
 • alimentatie
 • obiceiuri cotidiene specifice
 • tipul temperamental
 • activitate fizica reala
 • stresul inerent
 • parametri individuali: varsta,  sex,  inaltime,  target, motivatia

 

Alimentaţia sănătosa  inseamna  diversitate  si se compune din alimente  din toate grupele, pentru a asigura necesităţile organismului atât în macronutrienţi (proteine, glucide, lipide) cât şi în micronutrienţi (vitamine, minerale)  o ordine in alimentaţie, echilibrul dintre glucide, lipide şi proteine în alimentaţie, şi, nu în ultimul rând despre integrarea alimentaţiei într-un concept mai larg numit “stil de viaţă sănătos” care cuprinde şi  schimbarea obiceiurilor alimentare cu  un regim alimentar echilibrat  si o mai buna  intelegere  a nevoilor  propriului organism.

Alimentaţia trebuie să aducă substanţele nutritive de care are nevoie organismul, în mod ideal într-o proporţie echilibrata si  consumul alimentelor  trebuie să se realizeze în cadrul unor limite energetice:  pentru menţinerea greutăţii, aportul şi consumul de energie (calorii) trebuie să fie similare, pentru slăbire, consumul trebuie să depăşească aportul, pentru creştere in greutate aportul de calorii trebuie să depăşească consumul .

Integrarea alimentaţiei într-un ansamblu armonios, echilbrat, care să cuprindă şi o activitate fizică curentă (de ex. mersul pe jos 30-60 min/zi), absenţa fumatului, consumul moderat de alcool , o bună gestiune a stresului .

Adaptarea la caracteristicile individuale prin selectarea alimentelor şi planului nutriţional potrivit care duce la o  greutate asociată cu o stare optimă de sănătate si la durabilitatea rezultatelor. Reeducare alimentara  prin  recomandări nutriţionale generale (piramida alimentaţiei sănătoase) sau particulare .