Lipoliza

                                  LIPOLIZA sau reducerea tesutului adipos

Cercetarile in domeniu facute in ultimii ani au demonstrat faptul ca imbinarea micro-curentilor electrolipolitici cu razele inflarosu au efecte foarte bune nu numai pentru tonifierea musculaturii dar si pentru tratarea celulitei, a retentiei de apa si a pielii lasate.
Eliminarea grasimilor intr-un mod neinvaziv, poate fi facut cu ajutorul electrolipolizei. Electrolipoliza este un tip de electroterapie care poate actiona asupra depozitelor localizate de grasime si asupra celulitei si este procedura ideala de slabire pentru persoanele sedentare si constituie un mijloc eficient de a slabi stiintific.

ElectroLIPOLIZA  reprezinta un procedeu ce se bazeaza pe micro-curenti, care ,,ataca” celulele grase inactive, stocate in depozite de grasime si este diferita de electrostimulare, prin faptul ca cea din urma, actioneaza asupra muschilor, si in nici un caz nu poate activa celulele adipoase stocate in depozitele de grasimi vechi.

Electrolipoliza este o terapie nedureroasa, lucru ce o face mai confortabila si mai relaxanta si o alternativa noninvaziva la liposuctie, operatie chirurgicala care presupune anestezie si toate riscurile aferente.

ElectroLIPOLIZA  este una dintre cele mai eficiente arme pe care le avem împotriva depozitelor adipoase si un tratament esential în procesul de slabire. Grasimea inactiva din depozitele de grasime care a fost mobilizata prin electrolipoliza trebuie eliminata din corp, ceea ce se realizeaza prin drenaj limfatic.

Recomandam tratament combinat cu ultrasunetele , deci cavitatia sau liposuctia virtuala pentru ca se creeaza procesul de implozie in interiorul celulei grase si desfacerea membranele adipocitelor, favorizand actiunea curentului electrolipolitic, tot acest proces ducand la intensificarea metabolismului intracelular . Variatia de presiune care se produce la trecerea ultrasunetelor determina o crestere a permeabilitatii membranelor celulelor adipoase, facilitand actiunea micro-curentilor asupra grasimilor si lichidelor acumulate in celule si favorizand eliminarea acestora . Rezultatele unui tratament combinat de cavitatie, electrolipoliza si drenaj limfatic sunt remarcabile:

1. pierdere în kilograme, kilograme pierdute din masa grasa, nu de apa sau masa musculara;
2. pierdere în cm;
3. micsorarea procentului de grasime din corp;
4. neafectarea sistemului muscular.

Daca vrei sa faceti o schimbare rapida si eficienta in ceea ce priveste silueta d-voastra, tratamentele asociate de cavitatie , electrolipoliza si drenaj limfatic, sunt solutia perfecta.

Un echipament special, dotat si cu raze infrarosu , genereaza microcurenti de frecventa si de intensitate foarte mica, care au urmatoarele efecte la nivel celular:
– restabilirea circulatiei in jurul celulei adipoase;
– transformarea trigliceridelor (grasime solida) care nu pot traversa peretele celular in acizi grasi nesaturati (lichizi), ce pot depasi bariera celulara ajungand in fluidele din tesuturi si apoi vor fi transportati catre canalele limfatice;
– stimularea fibrelor din tesutul subcutanat intre care sunt blocate celulele adipoase, crescand astfel elasticitatea pielii;
– fortarea si blocarea alternativa a muschilor ceea ce creaza un efect de pompare si elimina grasimea intr-un mod neinvaziv din celula adipoasa.

Structura celulara ramane intacta si pe masura ce grasimea este eliminata, celulele grase devin mai mici, evitandu-se astfel aspectul neplacut care apare uneori dupa liposuctie.
Pe lângă funcția metabolică, energetică și de izolator termic, grăsimea corporală acționează și ca depozit de toxine. Multe persoane nu reușesc să slăbească din cauza acumulării în exces a toxinelor ceea ce produce blocaje metabolice. Terapia cu raze infrarosu reprezinta cea mai eficienta metoda de aplicare a caldurii in tratamentele coporale deoarece corpul nostru are in componenta apa in procent aproximativ de 70%.

In functie de zona tratata, este necesar un numar de 6 – 10 sedinte, rezultatele fiind vizibile incepand cu a treia sedinta. Avantajele electrolipolizei si a terapia cu raze infrarosu sunt lipsa durerii sau a discomfortului, procedura rapida si eficienta, precum si lipsa efectelor adverse.
Aparatul combinã electroLIPOLIZA si terapia cu razele infraroşii si care ajuta organismul pentru a funţiona normal consumând energie din depozitele de grãsime, Rezultatele obținute sunt pe termen lung și grăsimea se reduce într-un mod plăcut și ușor, nivelurile de vitalitate și eficientă fizică cresc, iar starea fizică e excelentă. Accelerează metabolismul lipidelor deoarece:
– Induce activarea metabolismului lipidelor stimulând lipoliza (metabolismul grăsimilor) la nivel localizat;
– Reactivează și accelerează metabolismul prin acțiunea razelor infraroșii biosincronizate cu pulsul cardiac și a biomecanicii, iar corpul devine mult mai eficient în arderea grăsimii și în inversarea tendinței de acumulare;
– Acțiunea profundă a razelor infraroșii informate și biosincronizate asupra țesutului adipos subcutanat induce eliberarea trigliceridelor în fluxul sangvin, care sunt transportate în măsele musculare implicate în mișcare pentru a fi metabolizate;
– Grăsimea corporală subcutanata este prima metabolizată în timpul tratamentului;
– Accelerează procesele enzimatice, metabolice și endocrine legate de lipoliză (metabolismul grăsimilor).
Tratametul cu infrarosii este unul foarte simplu si comod dar in acelasi timp cu efecte extrem de benefice pentru corp. Rolul de tratament termic prin incalzirea directa si profunda si prin faptul ca produce o transpiratie purificatoare foarte sanatoasa, la temperaturi cu mult mai mici.
Terapia cu raze infrarosu are insa si o multime de alte surprize placute pentru noi:
• reducerea tesutului adipos
Cercetarile au demonstrat ca, in afara efectului caldurii, razele infrarosii ajuta la producerea andenozin-trifosfatului care este o sursa reala de energie in celule ceea ce duce la reducerea considerabila a tesutului adipos.
• imbunatateste radical aspectul pielii
Transpiratia curata porii inchisi de impuritati fixate profund dar si de celulele moarte, lasandu-va o piele radianta si foarte fina. Cresterea circulatiei sangvine duce la improspatarea tenului cu un val de nutrienti sanatosi, dând fermitate pielii si imbunatatindu-i elasticitatea.
• elimina toxinele
Transpiratia e procesul natural de detoxifiere a organismului de materialele nefolositoare acumulate zi de zi. Terapia cu raze infrarosu stimuleaza acest proces natural la o temperatura confortabila .Prin penetrarea in profunzime a celulelor grase razele infrarosii duc la eliminarea celulitei.
• reduce durerile musculare
Razele infrarosii dilata vasele de sânge periferice. Aceasta actiune are efecte benefice asupra problemelor musculare si ale tesuturilor fine. De asemenea, cresterea circulatiei sangvine transporta sânge oxigenat in zonele cu probleme musculare, ajutând la grabirea procesului natural de refacere.
• reduce stresul si oboseala
Caldura linistitoare a infrarosiilor au efectul de relaxare si calmare asupra muschilor incordati. Infrarosiile au efecte si asupra problemelor legate de inaintarea in varsta: reumatism, dureri musculare, oase intepenite.