Medik8

Stimularea Electrică Musculară

(Tehnologia EMS)

Reprezintă spasticitatea musculaturii prin impulsuri electrice. Sună prea științific?

Este de fapt foarte simplu!

Pe lângă antrenamentele de întreținere și tonifiere ale celor nouă mari grupe musculare, EMS este folosit și în practica medicală pentru prevenția unor afecțiuni, reabilitare post traumatism, ameliorarea durerilor de spate, corectarea posturii, imobilizare la pat. Impulsurile sunt induse de un dispozitiv special și transmise prin intermediul unor electrozi aplicați pe piele direct pe mușchii vizați. Aceste impulsuri provoacă contracții musculare, rezultatul fiind similar cu angajarea propriu-zisă a mușchilor în mișcare. Pe scurt, este antrenamentul secolului 21!

xbody

Schimbă-ți stilul de viață!

Cu XBody, 20 de minute de antrenament sunt echivalentul a 3-5 ore de antrenament intens asta deoarece consumati minim 2000 de calorii in timpul antrenamentului si 1000 calorii in urmatoarele 24-48 ore.

După antrenamentul cu EMS s-a observat o îmbunătățire a posturii pentru că se tonifiază și musculatura profundă.

Circulația sângelui din țesuturile musculare și conjunctive crește și vei observa o piele mai fermă.

EMS este cel mai eficient antrenament anti-celulitic!

Totodată, este partenerul ideal pentru a-ți recupera fermitatea și abdomenul după 9 luni de sarcină într-un mod rapid și sigur.

EMS contribuie la combaterea osteoporozei, antrenamentul întărind mușchii și implicit sistemul osos aferent.

Cu trainer-ul tău EMS:

Economisești timp

Pentru că îți vei antrena toate grupele de mușchi în doar 20 de minute. Și dacă ai nevoie de mai multă stimulare într-o anumită zonă, aparatul poate seta o intensitate mai mare doar pe zona cu probleme.

Arzi grăsimea nedorită

Având în vedere că este un antrenament complet de consolidare a musculaturii, se transformă modul în care organismul folosește calorii. Este un instrument foarte eficient pentru pierderea în greutate și eliminarea grăsimilor în exces prin modificarea metabolismului bazal. De aceea sunt suficiente doar 2-3 ședințe săptămânale.

Fără presiune pe articulații

Impulsurile electrice lucrează mușchii direct în profunzime, nu există nicio presiune asupra articulațiilor, astfel încât acestea nu sunt stimulate excesiv așa cum se întâmplă în cazul antrenamentelor tradiționale, în special cele cu greutăți.

AAP_8422

Crește masa musculară

Electrozii sunt plasați direct pe corp pentru fiecare grupă majoră de mușchi, astfel încât toate impulsurile își ating obiectivul. Este ușor și nu poți da greș, chiar dacă nu execuți corect exercițiul, electrozii aplicați direct pe mușchi îți asigură corectitudinea acestuia.

Ameliorează durerile de spate

Costumul are electrozi aplicați pe musculatura care susține coloana vertebrală, musculatura care este antrenată deficitar prin antrenamentele tradiționale. Cu EMS, mușchii posteriori ai trunchiului devin mai puternici și durerile de spate se ameliorează.

Echilibrează sistemul muscular

Electrozii aplicați în costum, lucrează musculatura simultan și facilitează uniformizarea masei musculare prin aplicarea impulsurilor și pe mușchii mai puțin dezvoltați.