Mezoterapie Virtuala

Mezoterapie Virtuala fara ace

 

Tratamentul de Dermoporatie este cea mai avansată formă de Mezoterapie Virtuala si este o procedura estetica nechirurgicala prin care se realizeaza introducerea de substante active in spatiile interstitiale celulare prin intermediul pielii.

Aceasta se realizeaza cu ajutorul unui transductor care functioneaza ca o “seringa virtuala” care inlocuieste acul cu unda electrica pulsata si modulata. Astfel prin intermediul acestor impulsuri electrice , porii se maresc de circa 400 de ori, iar substantele active ajung direct la receptorii celulari intr-un timp minim, si deci mai eficient. Actiunea terapeutica e directa, fara intermediul circuitului hematic. Electroporatia multiplica exponential eficacitatea unei simple aplicari locale unde doar 5% din produs ajunge in profunzimea pielii, substantele active penetrind in proportie de 95 la suta cu efecte spectaculoase.

Mesoterapia virtuala este o metoda noninvaziva, nedureroasa, dar eficienta ca si cele care utilizeza acul insa aceasta evita neajunsurile injectilor si nu lasa semne pe piele, nu exista efecte adverse, durere sau riscuri. Tratamentul de mezoterapie virtuala prin dermoporatie  este o metodă avansata de mezoterapie virtuala cu rezultate spectaculoase : intr-o singura sedinta/ aplicare ajuta sa patrunda 95% din ingredientii activi in straturile profunde ale pielii. Avantajul principal al tratamentului de mezoterapie virtuala prin dermoporatie consta in faptul ca, datorita gradului ridicat de penetrare, rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase, reusind sa vindece din interior cauza vizibila la exterior: diminuarea elastinei si colagenului, formarea ridurilor tip-fisura, scaderea rezistentei cutanate ce duce la lasarea pielii.

Mezoterapie virtuala = electroporatie + electroforeza .Tratamentul de mezoterapie virtuala combina in cadrul aceleiasi sedinte doua terapii puternice: electroporatia – care mareste porii de pana la 400 de ori (cu ajutorul unor impulsuri controlate), crescand foarte mult permeabilitatea epidermei, si electroforeza – o metoda prin care ingredientele active sunt împinse în straturile foarte profunde ale pielii.

Electroporatie: fenomenul de electroporatie este generat prin impulsuri electrice atent controlate. Se obtine astfel o marire a porilor membranei celulare si se obtine o permeabilizare a membranei. Procedeul de electroporatie este non-invaziv si reversibil – cand actiunea electroporatiei inceteaza, membrane celulara isi revine la stadiul normal.

Electroforeza: actiunea prin care ingredientele active din cocteilul cosmetic sunt impinse in straturile profunde ale pielii pentru a asigura un maxim de rezultate.

Mezoterapia virtuala se  recomanda atunci cind pielea fetei isi pierde hidratarea naturala, si incepe sa para obosita, opaca, iar ridurile de expresie incep sa fie din ce in ce mai vizibile si pronuntate. Asigura  tratament revitalizant pentru toate tipurile de piele, tratament energizant pentru pielea stresata, tratament anti-age, tratament de nutritie si pentru lifting facialpentru ca introduce  în profunzimea tesutului  substanţe active precum acid hialuronic, elastina, produse pentru tratarea diverselor forme de acnee, pentru capilare sparte, anti-ridsi pentru  ştergerea petelor  pigmentare.

Avantaje tratamentului de mezoterapie virtuala:

• mare rapiditate de actiune

• mare durata a actiunii substantelor active

• reluarea activitatii cotidiene imediat

• siguranta ca principiul activ ajunge direct in sfera de actiune

• mare concentratie locala a principului activ

• optim raport cost-beneficiu al terapiei

Beneficiile tratamentului de mezoterapie virtuala:

• definirea conturului fetei

• restituirea prospetimii tenului

• atenuarea vizibila si pe termen lung a ridurilor

• impiedica procesul de lasare a pielii.

• ten mai dens, mai ferm, mai elastic, mai bine hidratat.

• tratamente pentru capilare sparte

• refacerea tonusului muscular

• redare fermitatii pielii.

Tratamentul de Dermoporatie sau Mezoterapie Virtuala cu ingrediente active  are rezultate vizibile instant. O sedinta dureaza 15 minute si se poate repeta zilnic in functie de zona tratata. Numarul total de sedinte variaza in functie de problema tratata. Rapiditatea de actiune e vizibila deja dupa primele tratamente, iar rezultatele dureaza in timp. Recomandăm îmbinarea cu o şedinţă de Microdermabraziune cu particule de diamante pentru a obţine un maxim de efect.