ageLoc

                                ageLoc     –       SECRETUL  FRUMUSETII

           SI CEA MAI  INOVATOARE   SOLUTIE  ANTI-IMBATRANIRE

 

Atunci când înfăţişarea dumneavoastră arată obosită şi stresată, un tratament spa facial si corporal vă poate oferi  revitalizarea de care aveţi nevoie . SOLUTIA : Tehnologia exclusivă brevetata  Nu Skin Galvanic Spa System II:  un instrument programabil ce prezintă curenţi galvanici auto-reglabili brevetaţi şi conductori inter-schimbabili pentru faţă, scalp şi corp.

 

Impreuna cu noua tehnologie ageLOC, un amestec de ingrediente brevetat care ajută la încetinirea apariţiei semnelor îmbătrânirii  îi furnizează pielii dumneavoastra cu de până la cinci ori mai multe ingrediente , îndepărtează impurităţile astfel încât porii pot să respire şi pregăteşte pielea dumneavoastră pentru   tratament  cu reale  rezultate ce se menţin în viitor.

 

Produse eficiente pentru piele folosite pentru a sfida îmbătrânirea ajutând la îmbunătăţirea  calitatii pielii stimuland colagenul si elastina, netezind  liniile fine colagen, reducand  laba gâştei si aspectului liniilor moderate şi adânci  cu reale calitati de   inversare a îmbătrânirii celulelor producătoare de colagen. Ingrediente atent selectionate ce accelereaza  procesul natural de exfoliere cu ajutorul acizilor alfa hidroxi,  inversand  întreaga gamă de efecte ale îmbătrânirii pielii .

Diferenţa pe care o facem este demonstrată prin produsele  marca NEW SKIN. Fiind lideri în domeniul anti-îmbătrânirii, sunt  inovatoaresi  oferă beneficii exclusive care pot fi demonstrate.

Atitudinea New Skin cu privire la anti-îmbătrânire nu se limitează numai la piele. Noi înţelegem că a vă simţi şi a arăta excelent la orice vârstă implică mai mult decât numai produse deosebite de îngrijire a pielii. Înseamnă o stare de bine şi  monitorizarea sănătăţii. Din interior spre exterior şi din exterior spre interior, produsele Nu Skin oferă vitalitate, frumuseţe şi longevitate.

Angajamentul pentru inovaţiei a ajutat compania New Skin să dezvolte produse de ultimă generaţie şi să devină  lider în domeniul anti-îmbătrânirii. Astăzi, New Skin  face un alt pas înainte prin folosirea  celor mai recente inovaţii ştiinţifice pentru a înţelege mai bine principalele cauze ale îmbătrânirii.

ageLoc singura  metoda pentru a avea o piele vizibil mai tanara si rafinata, fara a folosi Botox sau chirurgie. Elaborat pentru a fi folosit impreuna cu anumite produse de ingrijire a pielii, curentul electric dezvoltat de aparatul Galvanic Spa faciliteaza absorbţia  de ingrediente esenţiale pentru îngrijirea pielii si transportul ingredientelor cheie in adancul pielii. Dupa aplicarea tratamentului cu Galvanic Spa se observa o neta imbunatatire a hidratarii, curatarii si circulatiei la nivelul pielii.

Lasati-va rasfatati cu un tratament spa facial si remodelaţi-vă corpul cu NEW SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II BODY SHAPING GEL ce acţionează impotriva celulelor de grăsime şi a toxinelor , minimizând şi netezind aspectul celulitei pentru un corp mai ferm, cu un tonus mai bun.

In concordanta cu un produs specific de ingrijire a pielii, aparatul Galvanic Spa de la NEW SKIN poate fi folosit pe zonele de pe corp afectate de celulita, pentru a obtine o piele mai fina si mai neteda si  conductorul pentru scalp este folosit pentru imbunatatirea circulatiei in zona scalpului si stimularea cresterii unor fire noi de par.

Tratamentele spa au fost create  pentru cei care doreau să fie răsfăţaţi. Astăzi, acestea sunt considerate ca fiind o necesitate în vederea menţinerii unei înfăţişări sănătoase şi strălucitoare. beneficiile tratamentelor .  Pentru o sănătate şi o frumuseţe optimă, pielea are  nevoi esenţiale. Determinarea şi satisfacerea nevoilor esenţiale ale pielii dumneavoastră cu ajutorul unui regim de îngrijire a pielii reprezintă un pas esenţial în vederea menţinerii funcţionării sale sănătoase şi pentru un aspect deosebit.  SOLUTIA  TA E  NEW SKIN

O abordare sinergetică a îngrijirii pielii Cele mai bune produse de îngrijire a pielii care are nevoie de  curăţare,  tonifiere , exfoliere,  hidratare,  tratament,  hrănire,  revitalizare,  mască,   protecţie  bariera  impotriva mediului inconjurator.

NEW SKIN E SOLUTIA  când pielea prezintă anumite probleme, precum decolorarea, daunele datorate radicalilor liberi, tratarea acestor probleme este critică pentru sănătatea şi frumuseţea pielii. Includerea paşilor de tratament în vederea ţintirii nevoilor pielii îi oferă acesteia avantajul necesar al tratamentului avansat de îngrijire a pielii .

Cand pielea are nevoie de  revitalizarea , cand  oboseala şi stresul pot determina pielea să arate fadă şi lipsită de viaţă, pasul esenţial de revitalizare  ce ajută la refacerea vitalităţii îmbunătăţind circulaţia la nivelul pielii tale  e  tratamentul cu  ageLOC New Skin Galvanic Spa System II

 

Tratamentul galvanic funcţionează pe un principiu de bază şi anume că sarcinile electrice de acelaşi semn se resping iar cele de semne diferite se atrag – similar polilor magnetici. Aceasta ajută la concentrarea energiei celulare şi îmbunătăţeşte circulaţia pentru a spori aspectul curat al pielii şi al înfăţişării. Produsele de tratare a pielii sunt formulate pentru a avea ingrediente esenţiale în compoziţia lor, încărcate cu sarcină pozitivă sau negativă. Instrumentul ageLOC™ Edition New Skin Galvanic Spa System™ II poate fi setat pentru a avea aceeaşi sarcină electrică ca şi produsul.

Tratament galvanic functioneaza prin  acţiunea de respingere a sarcinilor identice „împinge” produsul în piele, facilitând furnizarea de ingrediente esenţiale. Dacă instrumentul este setat cu o sarcină opusă sarcinii produsului, acesta acţionează în vederea extragerii produsului afară din piele, împreună cu impurităţile. Prin aplicarea cu grijă pe piele a curenţilor galvanici pozitivi sau negativi,  esteticianul va  realiza  o gamă variată de tratamente benefice pielii dumneavoastra.

Pe parcursul ciclului de pre-tratament, instrumentul ageLOC™ Edition New Skin Galvanic Spa System™ II este încărcat negativ iar gelul de pre-tratament New Skin Galvanic Spa System™ Facial Gels cu ageLOC™ are aceeaşi sarcină electrică. Aceste sarcini negative se resping împingând gelul de pre-tratament în piele. Gelul de pre-tratament atrage impurităţile din piele.

Pe parcursul ciclului de tratament, instrumentul ageLOC™ Edition New Skin Galvanic Spa System™ II şi gelul de tratament New Skin Galvanic Spa System™ Facial Gels cu ageLOC™ au aceeaşi sarcină electrică. Aceste sarcini electrice pozitive se resping ajutând la transmiterea ingredientelor benefice către piele . Instrumentul încărcat cu sarcina electrică pozitivă atrage impurităţile încărcate negativ, extrăgându-le din piele.

Printr-o descoperire anti-îmbătrânire revoluţionară, cercetătorii de la New  Skin ® au creat Conductorul brevetat ageLOC™ pentru faţă şi setările de tratament destinate să furnizeze pielii cu de până la cinci ori mai multe ingrediente ageLOC™ atunci când sunt folosite împreună cu Nu Skin Galvanic Spa System™ Facial Gels cu ageLOC™. Această combinaţie puternică îmbunătăţeşte în mod remarcabil furnizarea de ingrediente ageLOC™ către piele, ţintind principalele surse ale îmbătrânirii pentru o piele cu un aspect întinerit astăzi – şi în viitor.

NEW SKIN E SOLUTIA   pentru rasfat din cap pana-n picioare Conductorul pentru scalp  în formă de piaptăn poate fi  deplasat  cu uşurinţă prin păr menţinând contactul cu scalpul pentru a oferi beneficiile produselor de tratament către păr şi foliculii acestuia iar cel pentru corp – ajută la ţintirea zonelor cu celulită pentru un aspect mai ferm şi mai tonifiat.

 

Beneficiile NEW SKIN

Îmbunătăţirea furnizării de ingrediente esenţiale pentru o perioadă de până la 24 de ore după tratamentul galvanic, incluzând ingredientele active conţinute de către produsele anti-îmbătrânire avansate aplicate ulterior.

Curăţa în profunzime şi întinereste pielea  acţionand pentru refacerea vitalităţii naturale a pielii prin îndepărtarea impurităţilor şi susţinerea energiei celulare.

Incetinirea  producţia   radicalilor  liberi care produc daune pielii şi amâna apariţia  semnelor vizibile ale îmbătrânirii din timp.

Reface şi protejează radianţa întinerită a pielii dumneavoastra New  Skin Galvanic Spa System™ Facial Gels cu gelurile ageLOC™ de tratament şi de pre-tratament îndepărtează impurităţile în timp ce revigorează şi revitalizează pielea dumneavoastră. Gelurile conţin acum noua tehnologie ageLOC™ – un amestec brevetat de ingrediente care ajută la încetinirea apariţiei semnelor îmbătrânirii direct de la sursă . New Skin Galvanic Spa System™ Facial Gels cu tehnologia ageLOC™

Produsele NEW SKIN contin ingrediente atent selectionate:  Extract de gălbenele – alină şi calmează pielea. Varec – hidratează şi hrăneşte pielea. Extract de vanilie – hrăneşte pielea. Efectele de refacere a pielii ale acestor ingrediente naturale calmează pielea oferindu-i senzaţia de supleţe şi de prospeţime.  Arginina – un amino acid care ajută pielea să se refacă după stres . Magneziu – o componentă necesară care promovează producţia de energie celulară . Arginina facilitează recuperarea după stres – cauzat de către radicalii liberi, de lipsa de substanţe nutritive, de acumularea de toxine etc. – şi vătămări. Magneziul este un mineral esenţial şi o componentă de bază pentru funcţionarea mitocondriilor. Mitocondriile sunt organitele micilor mecanisme din celulele pielii care produc energia celulară . Îmbunătăţeşte hidratarea pielii şi face pielea să se simtă incredibil de catifelată, curată şi reîmprospătată . Este formulată cu umectanţi delicaţi pentru hidratarea pielii în timp ce extractele de trandafir, lemn de santal şi iasomie revitalizează pielea, oferindu-i o senzaţie plăcută de prospeţime .

Beneficiile produselor de fata  NEW SKIN :  Reduc apariţia liniilor moderate şi adânci precum şi pe aceea a ridurilor . Promovează producţia colagenului şi a glicozaminoglicanilor care ajută la reţinerea umidităţii .  Măreşte grosimea pielii şi îmbunătăţeşte nivelele de umiditate . Oferă rezultate rapide si contin ingrediente cheie: Palmitoyl Pentapeptide-3 (o peptidă pro-colagen) dare acţionează precum cheia care porneşte maşina; peptidele pro-colagen  care reprezintă cheia de pornire a producţiei de colagen ,colagen ce  întăreşte pielea şi îi conferă fermitate .

 

Beneficiile produselor de corp  NEW SKIN :  actioneaza  în vederea minimizării şi netezirii aspectului celulitei si  o înfăţişare mai fermă a pielii . Ingrediente cheie  continute de produsele de corp :Teobromina – bogată în molecula care s-a arătat că are un efect asupra unei anumite enzime din celulele de grăsime, ajută la lipoliză (descompunerea grăsimilor) . Extractul de Chrysanthellum Indicum – bogat în flavonoizi, o clasă de antioxidanţi. Testele au indicat faptul că aceşti flavonoizi pot împiedica depunerile de grăsime .

Beneficiile produselor pentru scalp  NEW SKIN : hrănesc  părul şi scalpul dumneavoastră si  ajută la revitalizarea şi la întărirea părului prin imbunătăţirea disponibilităţii substanţelor nutritive active şi a vitaminelor pentru foliculul firului de păr ; corecteaza  dezechilibrul scalpului şi ale părului, oferindu-i acestuia un aspect sănătos şi strălucitor

Beneficiile produsului : revitalizează şi întăreşte firele de păr . Ingrediente cheie continute Tricalgoxyl ® , bogat în oligozaharide sulfatate din varec (polizaharide), este un derivat dintr-o specie anume de alge maronii (iarbă de mare) şi care acţionează împreună cu alte ingrediente esenţiale în vederea re-mineralizării scalpului dar şi pentru refacerea volumului şi a strălucirii părului

CONTRAINDICATI :daca sunteţi însărcinată, aveţi un pacemaker, sunteţi epileptic, aveţi sârmă dentară sau un implant din metal. Instrumentul ageLOC™ Edition NEW Skin Galvanic Spa System™ II nu ar trebui să fie folosit pe o zonă cu multe vase de sânge sparte sau pe o rană infectată sau deschisă.