Oxigenul hiperbaric

Oxigenul hiperbaric :    Un adevărat fenomen în tratamentele anti-aging

Oxigenul- elixirul frumusetii si un sistem inovativ de  rejuvenare a pielii. Revitalizeaza si hraneste fiecare celula a corpului nostru, imbunatateste circulatia sangvina si metabolismul.Tratamentul cu oxigen hiperbaric este o tehnică de infuzie percutanata de oxigen si principii active precum : acid hialuronic, vitamine, aminoacizi, etc, prin intermediul unui aparat prevăzut cu un generator care transformă aerul în oxigen pur hiperbarizându-l (aducându-l la o presiune superioară faţă de cea atmosferică de 1 bar). Din compartimentul hiperbarizant pleacă un manipulator asemănător unui pistol pneumatic care pulverizează gazul astfel obţinut pe piele cu un sistem de intensitate graduală stabilită de operator.

Înaintarea în vârstă, expunerea excesivă la soare, stresul, poluarea sunt factori care provoacă îmbătrânirea prematură a pielii având ca rezultat apariţia ridurilor, pierderea elasticităţii şi a luminozităţii tegumentului. Conform studiilor făcute de fizicianul german Manfred Von Ardenne procesul de îmbătrânire este determinat de scăderea aportului de sânge în ţesuturi, deci de scăderea aportului de oxigen la nivel celular. Numeroşi specialişti au recunoscut imediat legătura dintre cantitatea de oxigen ce ajunge efectiv în celulă şi gradul de sănătate al acelei celule. Oxigenarea pielii înseamnă revascularizarea ei, recăpătarea tonusului şi a luminozităţii, conferindu-i acesteia un aspect sănătos. Studiile clinice arată că introducerea apei şi a unor preparate cosmetice antiaging în piele cu ajutorul oxigenului hiperbaric facilitează hidratarea pielii şi absorbţia substanţelor specifice. Oxigenul şi principiile active lucrează în sinergie pentru a elimina radicalii liberi şi în acelaşi timp pentru a stimula producerea de colagen şi elastină. Dacă primul beneficiu al tratamentului topic cu oxigen este o revitalizare directă a pielii, un alt beneficiu este că oxigenul hiperbaric este şi un potenţiator metabolic şi transportator de substanţe active (acid hialuronic, colagen, antioxidanţi, vitamine) în straturile pielii. De unde putem trage concluzia că marele succes de care se bucură această tehnica astăzi în lumea întreagă, se datorează atât puterii oxigenului, cât şi acţiunii substanţelor antiaging vehiculate.

Indicaţii: patologii dermatologice ale feţei şi ale corpului, hiperpigmentări, riduri, acnee, laxitate cutanată, bărbie dublă, celulită, vergeturi, cicatrici, edeme post chirurgicale şi post traumatice.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric este absolut natural, non invaziv, relaxant şi nu afectează în nici un fel mimica şi expresivitatea feţei. Tratamente faciale care se realizeaza  prin propulsie  oxigen presurizat; actioneaza asupra ridurilor de pe fata, decolteu, miini, regenereaza tesuturile, hidrateaza pielea,favorizeaza ameliorarea acneei in toate formele sale, reduce vergeturile si reda luminozitatea. Are un mare efect drenant si decongestionant, deci optim asupra cuperozei. Transporta substantele active din serumuri prin intermediul straturilor dermo-epidermice potentand astfel  metabolismul si regenerarea celulara. Gratie oxigenului hiperbaric se vehiculeaza in straturile profunde ale pielii acid hyaluronic, antioxidanti, vitamine si alti ingredirenti specifici printr-un proces delicat, non invaziv, relaxant, fara durere, fara contraindicatii, fara efecte colaterale. Cocteilul de substante active este impins de moleculele de oxigen presurizat, care dilata porii si creeaza un microdepozit de substante active in interiorul pielii. Propulsia de oxigen permite reglarea productiei naturale de colagen si elastina .Datorita optimei sinergii intre oxigen si a substantelor active antiage se revitalizeaza  functii vitale ale pielii. Nu este doar o simpla pulverizare ci o adevarata perfuzie locala de oxigen hiperbaric si substante active, o alternativa la tratamentele cu ace. Se recomanda 6-7 sedinte de tratament , o sedinta pe saptamina. Odata terminat ciclul de tratamente e suficienta o sedinta la 4 saptamini sau o sedinta trimestriala pentru mentinere. Sedinta dureaza 50 – 60 minute in functie de problema tratata. Terapia combina actiunea oxigenului si a serumurilor care sunt introduse in derm cu ajutorul unui dispozitiv ce are un efect similar cu cel al injectarii pentru a intineri tenul, ce devine mai ferm si luminos. Dispozitivul de aplicare numit aerograf, permite trecerea solutiilor cosmetice prin stratul protector al dermului (dermul superficial) pentru o absorbtie mai profunda, avand un efect imediat, ce confera o senzatie de prospetime si catifelare. Aerograful are din constructie atasat un recipient in care se introduce serumul– combinatii de vitamine, antioxidanti , acid hialuronic . Serumul este difuzat pe piele cu ajutorul aerografului si apoi impins in dermisul profund, cu ajutorul unei bule de oxigen hiperbaric, care se creaza la suprafata pielii, in mod noninvaziv. Acest cocktail de vitamine si antioxidanti benefici pielii, in combinatie cu oxigenul, creaza un minunat efect de lifting si prospetime.

Utilizarea aerografului permite:

-absorbtia coktailului cosmetic;

-patrunderea prin stratul protectiv al pielii;

-cresterea hidratarii.

Tratamentul este ideal pentru:

-regenerarea diverselor straturi ale pielii;

-intarzierea imbatranirii pielii;

-purificarea si revitalizarea pielii;

-normalizarea secretiilor de sebum.

Tratament cu oxigen hiperbaric de puritate medicala (98%) pentru reintinerirea si stralucirea tenului cu protocol in trei pasi si cu performante evidente imediat in tratamente de intinerire si hidratare intensa a tenului.

Injection: “injectarea” de oxigen de puritate 98% sub presiune dubla curata tenul, il oxigeneaza, inlatura celulele moarte si deschide porii. Masajul cu oxigen sub presiune activeaza circulatia sanguina si metabolismul cellular. Tenul redevine luminos si vitalizat.

Spray: combina intr-un cocktail oxigenul pur cu produse cosmetice cu ingrediente puternic active, care, prin presiunea oxigenului, ajunge in straturile profunde ale pielii. Accelereaza regenerearea celulara si reface elasticitatea tenului prin redarea densitatii retelei de colagen. In aceasta etapa se pot folosi cocktailuri personalizate, pentru diverse tipuri de probleme: acid hialuronic, tratamente intensive de hidratare, de luminozitate, colagen, etc.

Mask: intreaga fata este acoperita de un bol in care se elibereaza oxygen pur, inhaland atat prin inspiratie cat si prin fiecare por oxigen de puritate aproape perfecta. Protejeaza colagenul de degradare si ajuta la netezirea vizibila a pielii. (optional)

 

Rezultate excelente obtinute cu tratament cu oxigen hiperbaric

Reintinerire faciala

Aspect radiant, stralucitor, fresh

Stergerea ridurilor fine si atenuarea celor profunde

Previne formarea ridurilor noi

Reda luminozitatea

Reduce cicatricile superficiale

Elimina acneea

Atenueaza petele de pigment .

Efecte vizibile inca de la prima sedinta! Prin utilizarea oxigenului cu presiune pulsata, oxigenul dar si ingredientele active aplicate sunt injectate profund in epiderm fara ace, eficient si sigur. Cornwall Dermatology Research – Anglia confirma ca moleculele de oxigen ce patrund prin presiunea hiperbarica in derm sunt de 3 ori mai rapide decat cele aduse de sistemul sanguin.