Yonka


Ritualurile YON-KA pornesc de la simbolurile mitice Yon si Ka care unesc elemente contradictorii, cunoasterea si misterul, stiinta si natura, miscarea si odihna, umbra si lumina. Desi se afla in contrast, impreuna formeaza un tot benefic, o cale pentru regenerarea continua, regasirea bucuriei si impacarea mintii si a trupului. Yon-ka ofera protocoale elaborate, metode exclusive, dozaje riguroase ale extractelor de plante si uleiuri esentiale de peste 50 de ani, in Franta si in lume, printr-un evantai de tratamente holistice si personalizate pentru rezultate vizibile imediate.O linie completa pentru fata, corp si protectie impotriva soarelui, cu o doza stabila de uleiuri esentiale, extracte din plante, acizi din fructe si o baza de extracte marine.
SEMNIFICATIA NUMELUI “Yon-Ka”
YON – un rau cu ape line si purificatoare, dar si un cuvanta care rezoneaza fonetic cu “ION”, o molecula cu sarcina electrica. KA – in Egiptul faraonilor, forta vitala si eterna pe care fiecare persoana o poarta in ea. Yon-Ka… Numele unei regenerari continue.

PRODUSELE YON-KA – Produse prelucrate manual si controlate in Laboratoarele Multaler,o companie franceza 100% de familie, care a introdus pe piata aromoterapia estetica si fitoterapia. Distributie pe 5 continente si in locatiile cele mai selecte -saloane de frumusete si SPA-uri. Produsele Yon-Ka indeplinesc nevoile fiecarei persoane pentru a-si ingriji pielea, in toate zonele climatice. Quintessence* Yon-Ka : lavanda, muscata, rozmarin, chiparos si cimbru cele 5 uleiuri esentiale pot fi gasite in peste 60% din formulele Yon-Ka, in concentratii variate, pentru a avea grija de fiecare tip de piele in parte.

1 – LAVANDA (LAVANDULA ANGUSTIFOLIA) – ORIGINE: UPPER PROVENCE
Actiuni la nivelul pielii: analgezic, anti-inflamator, antiseptic, vindecare, regenerarea pielii. Actiuni la nivelul sistemului nervos: calmare.
2 – MUSCATA (PELARGONIUM GRAVEOLENS) – ORIGINE: EGIPT
Actiuni la nivelul pielii: analgezic, vinecator, regenerant. Actiuni la nivelul sistemului nervos: calmare.
3 – ROZMARIN (ROSMARINUS OFFICINALIS A CINEOLE) – ORIGINE: MAROC
Actiuni la nivelul pielii: antiseptic, anti-bacterial, stimuleaza circulatia, fermitate, regenerant. Actiuni la nivelul sistemului nervos: stimulare.
4 – CHIPAROS (CUPRESSUS SEMPERIRENS) – ORIGINE: PROVENCE
Actiuni la nivelul pielii: descongestionare, stimuleaza circulatia. Actiuni la nivelul sistemului nervos: echilibrare.
5 – CIMBRU (THYMUS VULGARIS A THYMOL) – ORIGINE: MAROC Actiuni la nivelul pielii: o puternica valoare anti-bacteriala si un puternic liposolvent. Actiuni la nivelul sistemului nervos: stimulare.

TRATAMENTELE YONKA

Tratamente YonKa preturi:

INTERMEZZO : stralucire instantanee 205 lei
ESCALE BEAUTE : pauza de infrumusetare 275 lei
LE GRAND CLASSIQUE : tratament de curatare in profunzime, hidratare si anti-rid 550 lei
HYDRALESSENCE: dubla hidratare intensa 450 lei
ALPHA-VITAL: reinnoire celulara cu acizi din fructe 550 lei
OPTIMIZER: tonifiere si biorestructurant 550 lei
VITAL-DEFENSE: anti radicali liberi si protectie citadina 430 lei
PLAISIR D’AROMES: relaxare si confort 420 lei
SOIN TEENAGER: curatare si echilibrare 430 lei

Gama YonKa pentru fata, corp si protectie solara preturi:

AGE CORRECTION